logo
SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI
10. Rektörlük ve Gençlik Kupası Spor Turnuvalarında Ödüller Sahiplerini Buldu
Yazı Fontu

Bursa Teknik Üniversitesi personel ve öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen 10. Rektörlük ve Gençlik Kupası Spor Turnuvaları sona erdi. Toplam 5 branş ve 7 kategoride gerçekleşen turnuvada dereceye giren takımlar ve katılımcılar düzenlenen törenle ödüllerini aldılar.


Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından organize edilen 10. Rektörlük ve Gençlik Kupası Spor Turnuvaları Ödül Töreni, Mimar Sinan Yerleşkesi Turkuaz Salon’da gerçekleştirildi. Başarı sahiplerinin ödüllerini aldıkları törene Rektör Prof. Dr. Naci Çağlar, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Beyhan Bayhan, Prof. Dr. Barış Tamer Tonguç, Genel Sekreter Selim Uzun, Daire Başkanları, akademik ve idari personelin yanı sıra öğrenciler katıldı.


Rektör Prof. Dr. Naci Çağlar yaptığı tebrik konuşmasında turnuvada emeği geçen akademik ve idari personele teşekkür ederek, katılımcıları tek tek kutladı. 10. Rektörlük ve Gençlik Kupası Spor Turnuvalarında derece alan takım ve katılımcılara madalya ve kupaları, Rektör Çağlar ve Rektör yardımcıları tarafından takdim edildi. Etkinlikte, turnuva sürecine katkı veren personele de teşekkür belgeleri verildi.