SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI
2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü’nde Anlamlı Ziyaret
Yazı Fontu

BTÜ Engesiz Üniversite Topluluğu üyesi öğrencileri “Dünya Otizm Farkındalık Günü”nde Otizmli çocuklarla bir araya geldi.

2008 yılında Birleşmiş Milletler tarafından “Dünya Otizm Farkındalık Günü” olarak ilan edilen 2 Nisan’da öğrencilerimiz otizm konusunda farkındalık oluşturmak ve sorunların çözümüne katkıda bulunmak adına Simbiyoz Aktivite Derneği ve Tema Vakfı Bursa temsilciliğinin işbirliğiyle otizmli çocukları ziyaret ederek seramik atölyesinde çeşitli sanatsal el becerilerini kapsayan etkinlikler gerçekleştirdiler.

Ailelerin de katıldığı etkinlikte otizmli çocuklarla birlikte tohum dikerek eğlenceli ve keyifli dakikalar geçiren öğrencilerimiz etkinlik sonunda hatıra fotoğrafı çektirdiler.

04 Nisan 2024